Harper Industries

Harper Industries fra Kansas USA, har over 40 års erfaring med industrimaskiner af høj kvalitet samt innovative hydrauliske produkter.
Oplev vores Skræntklipper der stabilisere automatisk, som sikre at brugren altid sidder sikkert, lige og centreret. Klipperen er dermed velegnet til ujævn tærren, selv ved ekstrem stejle hældninger.
Harpers PTO-drevet Sugemaskiner udgiver betydeligt mindre støv, end andre sugere på markedet. Dette opnås via et avanceret cirkulations-system, som sikre at støv forbliver i opsamleren.

Klipperen er velegnet til stejle skråninger, skrænter og bakker.
Selv ved store hældninger og bakker, kan føreren føle sig helt tryg, idet maskinen automatisk stabiliserer vinklen, så føreren altid sidder lige og centreret. Klipperen er alsidig, idet den giver et flot klipperesultat på både jævn såvel som ujævn terræn.

Link til Producenten

Alsidig sugemaskine af høj kvalitet, som er velegnet til blade og snavs.
Har egen motor og skal derfor blot trækkes af køretøj, som f.eks. en Gator eller lignende. Sugeren udgør næsten ingen støv og er dermed ideel til parker og offentlige arealer. Med kraftig ydeevne og det mest rene og omkostningseffektive vakuum på markedet, er der tale om en sugemaskine, som ikke kan matches af konkurrerende mærker.

Link til Producenten

Alsidig sugemaskine af høj kvalitet, som er velegnet til blade og snavs.
Sugeren udgør næsten ingen støv og er dermed ideel til parker og offentlige arealer. Med en kraftig ydeevne og den mest rene og omkostningseffektive vakuum på markedet, er der tale om en sugemaskine, som ikke kan matches af konkurrerende mærker.

Link til Producenten

Ideel sugemaskine, som både kan verti-skære og suge på samme tid.
Fjerner grundigt græs, blade og fugleklatter fra sportbaner, parker og offentlige arealer. Det cirkulerende luftsystem udgiver meget lidt støv og er ydermere en af markedets mest støjsvage sugemaskiner. Sugeren er PTO-drevet og kræver kun 40 hk.
Maskinen kan betjenes fra førersædet med trådløs fjernbetjening.

Link til Producenten